pondělí 15. června 2015

Cestovní deník

Jak to vypadá, když scrapařka jede na letní dovolenou někam, kde budou teploty v noci kolem nuly a bude se spát ve stanu???
Nemá stan, spacák ani nepromokavou bundu, zato má připravený cestovní deník! :-D


Jako základ jsem použila malé (A6) kroužkové desky, které jsem potáhla hnědým papírem, ozdobeným razítky a hrany zpevnila washi páskou. 
Uvnitř jsem částečně nechala původní linkované papíry a doplnila jsem je barevnými kapsami, které skrývají lehce zdobenou kartičku ze čtvrtky. 


Zkompletované kapsičky pak vypadají následovně:


Déle jsem si s sebou připravila aršíky tématických samolepek ozdobené převážně razítky KETA a Artemio. 





Upřímně jsem zvědavá, jestli si letos přivezu záznamy z celé dovolené, oproti ostatním scrapařkám bývám ostudně nedisciplinovaná :-) 
Děkuji za Vaši návštěvu!
Přeji příjemný večer!
Hanule

6 komentářů:

  1. Užij si dovču, Island bych taky ráda viděla, tak doufám, že nám potom ukážeš zpracovaný deník.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc díky Helge, no doufám, že bude i album :-) Doufat mohu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jůůů, Island, tam je božsky. Tam se ti/vám bude 100% líbit. Moc si to tam užij a už se těším na hotový deník (jen doufám, že na všechny ty krásy a zážitky bude stačit) :) Štastnou cestu! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Přeji krásnou dovču, spoustu zážitků a moc se těším, až nám pak nějakou tu stránečku ukážeš.

    OdpovědětVymazat
  5. Nevím, jestli už nepíšu pozdě, ale neboj, nebude tam kolem nuly! ;-) My se na Islandu i opálili! Hlavně, je to velice fotogenická země, takže budeš uchvácena a budeš fotit jako o život, možná, že na deník čas nezbyde - nedivila bych se, to je tolik vjemů...stačí poznámky a dodělat až doma. Na co si krátit čas lepením, když můžeš být venku až do noci ( je světlo! ) a poznávat, objevovat, zažívat, fotit...to je to hlavní! Užij si to moc!!!!

    OdpovědětVymazat